Entity

Time filter

Source Type


Fan S. Noli University of Korce | Entity website

Kliko pr t hyr tek posta juaj personale


Fan S. Noli University of Korce | Entity website

Klikoni pr tu njohur mepunimet e doktoraturaven Universitetin " Fan S. Noli "


Fan S. Noli University of Korce | Entity website

Kliko pr t hyr tek posta juaj personale


Fan S. Noli University of Korce | Entity website

Klikoni pr tu njohur mepunimet e doktoraturaven Universitetin " Fan S. Noli "


Fan S. Noli University of Korce | Entity website

Shko tek portali i SBC Zyra e Kurrikulave dhe Vlersimit Institucional koordinon zbatimin e parimet themelore mbi mnyrn se si funksionon struktura e cilsis n Universitetin Fan S. Noli Kor, duke filluar q nga niveli baz i infrastrukturs institucionale dhe deri te menaxhimi i burimeve njerzore ...

Discover hidden collaborations